devider

Stort udvalg

​Velkommen til vores hyggelige iscafe, hvor vi vil gøre alt for at tilfredsstille alle, der elsker is, stort udvalg i kaffe, smukke kager og andet godt, der får dine smagsløg til at ville besøge vores cafe igen og igen.


Her på Fru Dax har vi sørget for, at vores gæster får et stort og velsmagende udvalg af diverse former for is – vi har både sorbert-is og lækkert cremet flødeis med alverdens smage. Vores isfryser er fyldt med spændende smage, som du kan prøve i en af vores hjemmebagte sprøde vafler. Vi bager vafler hver dag – og vi bager mange.

Derudover blev vi i 2019, de heldige vindere af titlen som Danmarks bedste isbar.

devider

​Hyggelig atmosfære

På fru Dax har vi over 50 forskellige varianter af is, så mon ikke du sagtens kan finde en variant eller to til en gammeldags isvaffel. Vi har nemlig lækker chokoladeis, ægte vaniljeis, salted caramel med brownie, Rocky Road, Pistacie og mange mange flere.


Er du mere til kager, bubblewaffle eller flødeboller, så har vi selvfølgelig også det. Lakolk Strand ligger i kort gåafstand fra vores cafe, og hvem trænger ikke til en stor is eller en iskold sodavand efter en lang varm solrig dag på stranden – eller måske en dejlig varm kop kaffe efter en blæsende gåtur ved vandet.

Cafe Fru Dax på Lakolk- stedet med den hyggelige hjemlige atmosfære og de store is.​ Vi har hele 3 leverandør af is for at sikre det bedste udvalg til dig. Frisko is er vores hovedleverandør som bla har Oreo og Daim is, Carefood leverer det lækreste italienske is, sidst men ikke mindst, Kastbergs Gourmet is, er en lille dansk is producent som går op i den høje kvalitet.

devider

Et besøg du sjælendt glemmer​

devider

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller gerne vil reservere​

Bordreservation foretages her.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller gerne vil reservere.​

Kontakt​oplysninger

​Hr. & Fru Dax ApS​

Lakolk Butikscenter 7, 6792 Rømø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 74 75 75 09

E-mail: info@frudax.dk