Velkommen til Fru Dax

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller gerne vil reservere bord.

Bordreservation foretages her

devider

Menukort

I vores Café er der plads og rum til en god madoplevelse. Her kan I vælge kvalitets mad fra et stort menukort til yderst fornuftige priser. Alle vore retter er veltilberedt med friske råvarer og tilsat hjemmelavede ingredienser. Fra et bredt udvalg af lækre frokost og aftenretter kan I vælge alt fra sandwich, nachos og smørrebrød til striplon, wienerschnitzel og stjerneskud.

Der er hyggelige bløde sofagrupper i hjemlige omgivelser og legerum til børnene.​

devider

Vores Café

I vores cafe har vi fokus på den hyggelig stemning, hvilket kan opleves i vores bløde sofagrupper i hjemlige omgivelser og legerum til børnene. Vi servere lækker mad og drikkelse, så du kan være sikker på at få en god oplevelse hos os.

Brunch​

Forkæl dig selv med vores udsøgte brunchoplevelse, der inkluderer en lækker æggekage, sprødt bacon, saftige brunchpølser, friskbagte rundstykker, velsmagende rugbrød, luftige croissanter, cremet yoghurt, knasende müsli, velsmagende leverpostej, skiveost, friske frugter, delikat jordbærmarmelade, Nutella og lækker smør.​

devider

Et besøg du sjældent glemmer​

devider

Udforsk vores varierende menu

Vores menu spænder bredt og tilbyder noget for enhver smag, uanset om du er til en let frokost eller en lækker aftenret. 

Vælg mellem velsmagende sandwich, sprøde nachos, klassiske smørrebrød eller gå på opdagelse i vores varierede udvalg af hovedretter, såsom striplon, wienerschnitzel og stjerneskud. Vi garanterer en kulinarisk oplevelse, hvor kvalitet og variation er i fokus.

devider

Book dit bord hos Fru. Dax her​

I samarbejde med easyTableBooking.dk

Følg os på de sociale medier​

@frudax

devider

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller gerne vil reservere​

Bordreservation foretages her.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller gerne vil reservere.​

Kontakt​oplysninger

​Hr. & Fru Dax ApS​

Lakolk Butikscenter 7, 6792 Rømø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 74 75 75 09

E-mail: info@frudax.dk