Skip to main content
Danmarks bedste ishus 2019

Cafe Fru Dax

Vi tilbyder

2023

Menukort

I vores Café er der plads og rum til en god madoplevelse. Her kan I vælge kvalitets mad fra et stort menukort til yderst fornuftige priser. Alle vore retter er veltilberedt med friske råvarer og tilsat hjemmelavede ingredienser. Fra et bredt udvalg af lækre frokost og aftenretter kan I vælge alt fra sandwich, nachos og smørrebrød til striplon, wienerschnitzel og stjerneskud.

Der er hyggelige bløde sofagrupper i hjemlige omgivelser og legerum til børnene.

Hyggelig stemning

Vores Café

I vores cafe har vi fokus på den hyggelig stemning, hvilket kan opleves i vores  bløde sofagrupper i hjemlige omgivelser og legerum til børnene. Vi servere lækker mad og drikkelse, så du kan være sikker på at få en god oplevelse hos os. 

Danmarks Bedste Ishus 2019

Iscafé

Uhmm… lækre hjemmelavede gammeldags isvafler, softice, pandekager, belgisk vaffel og kaffe/kage. Vi har øens største og bedste udvalg af is.

Her får I store is, og vi har 45 forskellige is varianter til vores gl. dags isvafler fra vores leverandør Frisko. Frisko leverer spændende og lækker is lavet på fløde.

Vi bager selv vores gl.dags isvafler på en rigtig vaffelrondel med 6 plader. Dejen laver vi også selv, så I får den bedste smag og oplevelse.

Indenfor har vi en hyggelig iscafé, hvor I kan nyde Jeres is og/eller kaffe. Iscafeen har også legerum til børnene, bløde sofagrupper og en stemning hvor I føler Jer hjemme.

Børn og voksne

Arrangementer

Hos os er der mange hyggelig arrangementer for børn og voksne. Hold dig opdateret her på siden for at se hvornår det næste arrangement kommer.

Fredags hygge med brætspil & Disney Sjov

Masser af sjove spil til fri afbenyttelse til hele familien.
Lidt fredags snoller til børnene & gode tilbud i caféen.

  • Gratis
  • Forudbestilling nødvendig

Brunch og 4-6 retter

Morgenmad

Morgenmad på Fru Dax til kl. 11.30 – Hos Fru Dax kan du selv sammensætte din morgenmad. Åben menuen under her, på dansk, engelsk eller tysk, og find menuen på morgenmaden. Se alle vores mange forskellige lækre muligheder for valg af morgenmad.

Se Dansk menu på læs mere knappen
Frühstück – Deutsch
Breakfast – English

Menu
Morgensmadseddel Cafe fru Dax dansk bagsiden 2019