Hvem vi er

Se hvad vi kan tilbyde

 • Menukort

  I vores Café er der plads og rum til en god madoplevelse. Her kan I vælge kvalitets mad fra et stort menukort til yderst fornuftige priser.
  Alle vore retter er veltilberedt med friske råvarer og tilsat hjemmelavede ingredienser. Fra et bredt udvalg af lækre frokost og aftenretter kan I vælge alt fra sandwich, nachos og smørrebrød til striplon, wienerschnitzel og stjerneskud.
  Der er hyggelige bløde sofagrupper i hjemlige omgivelser og legerum til børnene.

  Læs mere

 • Arrangementer

  Fredags hygge med brætspil & Disney Sjov

  Masser af sjove spil til fri afbenyttelse til hele familien.
  Lidt fredags snoller til børnene & gode tilbud i caféen.
  – Gratis
  – forudbestilling nødvendig


  Fredags hygge med brætspil & Disney Sjov

  Masser af sjove spil til fri afbenyttelse til hele familien.
  Lidt fredags snoller til børnene & gode tilbud i caféen.
  – Gratis
  – forudbestilling nødvendig

 • Iscafé

  Uhmm... lækre hjemmelavede gammeldags isvafler, softice, pandekager, belgisk vaffel og kaffe/kage. Vi har øens største og bedste udvalg af is.

  Her får I store is, og vi har 30 forskellige is varianter til vores gl. dags isvafler fra vores leverandør Frisko. Frisko leverer spændende og lækker is lavet på fløde.

  Derudover kan vi tilbyde 18 forskellige scoop isvarianter fra Ben & Jerrys, samt 1/2 liters Take Away bægere i forskellige varianter. 

  Vi bager selv vores gl.dags isvafler på en rigtig vaffelrondel med 6 plader. Dejen laver vi også selv, så I får den bedste smag og oplevelse.

  Indenfor har vi en hyggelig iscafé, hvor I kan nyde Jeres is og/eller kaffe. Iscafeen har også legerum til børnene, bløde sofagrupper og en stemning hvor I føler Jer hjemme.

 • Café

  Menukortet og priser følger

 • Morgenmad

  Morgenmad på Fru Dax til kl. 11.30 - Hos Fru Dax kan du selv sammensætte din morgenmad. Åben menuen under her, på dansk, engelsk eller tysk, og find menuen på morgenmaden. Se alle vores mange forskellige lækre muligheder for valg af morgenmad

  Se Dansk menu på læs mere knappen -
  Frühstück - Deutsch
  Breakfast - English 

  Læs mere

Fra Café Fru Dax

Galleri

Adresse

Lakolk Butikscenter 7

6792 Rømø