Danmarks bedste ishus 2019

»Vi er stolte, taknemlige og glade over at kunne kalde os: Danmarks Bedste Ishus 2019«

Hos Cafe Fru Dax går vi op i at vores kunder får en unik smagsoplevelse og at der er plads til hygge i caféen. Vores personale er passioneret for at give hver enkelt kunde en helt speciel service og oplevelse i cafeén. Vi er utrolig stolte af prisen som Danmarks Bedste Ishus 2019. Specielt at den afspejler det koncept vi har bygget op i vores café miljø. 

Hygge og hjemlig café atmosfære på Rømø

I vores Café er der plads og rum til en god  madoplevelse. Her kan I vælge kvalitets mad fra et stort menukort til yderst fornuftige priser. Alle vore retter er veltilberedt med friske råvarer og tilsat hjemmelavede ingredienser. Fra et bredt udvalg af lækre frokost og aftenretter kan I vælge alt fra sandwich, nachos til striplon, wienerschnitzel og stjerneskud.

Der er hyggelige bløde sofagrupper i hjemlige omgivelser, legerum til børnene og et akvarie – der er med til at give en god atmosfære.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller gerne vil reservere

BORDRESERVATION FORETAGES VIA TELEFONEN. RING VENLIGST 74 75 75 09 / 92 92 22 21

Belgisk Vafler

Hyggelig atmosfære

Velkommen til
Café Fru Dax

I vores Café er der plads og rum til en god madoplevelse. Her kan I vælge kvalitets mad fra et stort menukort til yderst fornuftige priser.

Fredag til lørdag : 10-20.30 
Søndag til torsdag : 10-20.00
Obs : Køkkenet lukker en 1/2 time før 

Fokus på den gode stemning

Mad lavet med passion

Arrangementer

Både for børn og voksne

Hos os er der mange hyggelig arrangementer for børn og voksne. Hold dig opdateret her på siden for at se hvornår det næste arrangement kommer. 

Iscafé

Danmarks Bedste ishus 2019

Vi har i 2019 fået prisen som Danmarks Bedste ishus, som vi er utrolig stolte af. Kom endelig forbi vores Iscafé og smag på vores mange forskellige varianter. 

Lækkert mad

Til fornuftige priser

Alle vore retter er veltilberedt med friske råvarer og tilsat hjemmelavede ingredienser. Fra et bredt udvalg af lækre frokost og aftenretter.

Følg med på Instagram

@frudax