Skip to main content
Kom indenfor

Se vores café

Velkommen til vores hyggelige iscafe, hvor vi vil gøre alt for at tilfredsstille alle, der elsker is, stort udvalg i kaffe, smukke kager og andet godt, der får dine smagsløg til at ville besøge vores cafe igen og igen.


Her på Fru Dax har vi sørget for, at vores gæster får et stort og velsmagende udvalg af diverse former for is – vi har både sorbert-is og lækkert cremet flødeis med alverdens smage. Vores isfryser er fyldt med spændende smage, som du kan prøve i en af vores hjemmebagte sprøde vafler. Vi bager vafler hver dag – og vi bager mange.


På fru Dax har vi over 50 forskellige varianter af is, så mon ikke du sagtens kan finde en variant eller to til en gammeldags isvaffel. Vi har nemlig lækker chokoladeis, ægte vaniljeis, salted caramel med brownie, Rocky Road, Pistacie og mange mange flere.


Er du mere til kager, bubblewaffle eller flødeboller, så har vi selvfølgelig også det. Lakolk Strand ligger i kort gåafstand fra vores cafe, og hvem trænger ikke til en stor is eller en iskold sodavand efter en lang varm solrig dag på stranden – eller måske en dejlig varm kop kaffe efter en blæsende gåtur ved vandet.


Cafe Fru Dax på Lakolk- stedet med den hyggelige hjemlige atmosfære og de store is.

[widgetkit id=”4″]